17:40

Lindome IBK Lila

Referat

Referat: Surte IS IBK - Lindome IBK Lila

Första riktiga finalen för våra goa killar ! Uppvärmningen blir lite halvkass och Adam börjar få ont i sin häl igen..
Finalen börjar med nedsläckning av hallen och inspring till tung hårdrock och spelarpresentation.
Lindome har med egen hejaklack och det är ett herrans liv i hallen !!
När matchen börjar är vi kanske lite tagna av stundens allvar + att Lindome sätter upp ett virvlande tempo.
Ett par, tre bollar slinker förbi vår skicklige keeper och vi börjar hänga lite med huvudena.
Adam drar in ett kanonskott till 1-3 och vi börjar återigen få igång vårt passningsspel och benen börjar trumma igång igen.
Tyvärr har även Lindome en nästan lika bra målvakt som oss och Lindome kan istället trycka in ytterliggare 3 mål innan paus, mao 1-6.

Vi försöker i paus säga till våra grabbar att nu är det 20 min kvar av säsongen och att vi i alla matcher i turneringen varit starka i andra perioden. Killarna visar återigen upp en grym kämparanda och Erik drar in en kanon i krysset till 2-6, Erik blir sedan neddragen i friläge med utvisning och straff som följd.
Tyvärr tar Lindomes målvakt vår straff och även de lägen vi fick i det mycket bra powerplay som följde straffen.
På slutet trycker Lindome in ett mål till och vi orkar inte riktigt skapa något riktigt tryck.

Efter finalen fick vår kapten Aram ta emot pokal för andra placering och alla killar varsin medalj.
Som helhet har vi gjort en riktigt bra turnering och alla killar som var med skall känna sig stolta över sin insats.
En riktigt bra avslutning på säsongen 2014 som gör att vi känner oss ännu mer motiverade inför nästa säsong.