12 december 2015
16:50

Referat

Referat: Ale IBF P01 - Surte IS IBK

Ett tufft derby mot våra rivaler Ale som utvecklats mycket de senaste åren. Första perioden jämn där vi tar ledningen genom stekhete Maxi innan Ale vänder med 2 st mål. I slutet kvitterar Ludde på snygg pass från Adam. Period 2 också jämn, Ale tar ledningen igen innan Said stänker in 3-3 på frislag. Jonte, Adam och Hadi gör sedan mål vilket gör ställningen 4-6 inför slutperioden. Sista perioden spelar vi ut och Jonte, Maxi & Ludde stänger matchen med 3 mål. Bra avslutning på höstserien med många segrar, alla gör en bra match, kul med Albin som fick göra debut med några bra byten i sista perioden. Nu tränar vi på i nästa vecka för att komma i superform till cupen i Skövde.