13:40

Referat

Referat: Marin väst 2 P00-01 - Surte IS IBK

Ett något trött Marin väst med en match i benen spelade extremt defensivt som alltid när vi mött dem.
Totalt spelövertag för oss men 0-2 i baken på 2 kontringar, vi rycker upp oss och Erik trycker in 1-2 innan periodpausen.
Fortsatt konstant press mot Marins duktiga målvakt i andra perioden men efter riktigt snyggt spel börjar målen rasa in.
Samuel som fått hoppa in med alla avhopp pga sjukdom stänker in mål på snygga pass från Erik, Aram , Hadi o Adam.
Albin gör 2 mål efter snygga förarbeten av Hadi och Ludde.

Fantastiskt bra spel i powerplay och överhuvudtaget genom nästan hela matchen, alla kan vara riktigt nöjda med sitt spel.
Extra + till samuel och Isak som hoppade in när vi var kort med folk.

Nu är det några veckor kvar tills nästa match , deby mot Ale men vi tränar på som vanligt och siktar på att vinna alla matcher som är kvar så får vi se vad vi hamnar i tabellen när serien är slut.